Privacy- en Cookieverklaring 

Wij gaan zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Theejoy respecteert je privacy en behandelt de persoonlijke informatie die je verstrekt vertrouwelijk en zorgvuldig.

Juridische gronden voor het gebruik  van je gegevens

Wij verwerken je gegevens doordat je gebruik maakt van onze website en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Deze gegevens gebruiken we om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ook vanwege contractuele afspraken tussen jou en theejoy, zoals jouw aankoop van een product. Dit is het geval bij:

-Het bestellen van een product
-Het aanmelden voor een workshop of training
-Bezorgen van je product of uitvoeren van je dienst
-Retouren
-Het afhandelen van jouw betaling

Daarnaast kunnen we je gegevens gebruiken bij ‘gerechtvaardigd belang’. Dat betekent dat we al onze klanten de meest optimale, persoonlijke service willen verlenen. Hierbij denken we altijd aan jouw privacy. Dit geldt voor:

  • Bezoek aan de theejoy-website
  • Aanmelding en verzending voor onze nieuwsbrief
  • Aanvraag van een proefverpakking thee
  • Reviews
  • Contact met onze klantenservice
  • Nieuwsbrief & e-mail
  • Berichten via onze Theejoy website
  • Persoonlijk, telefonisch en schriftelijk advies
  • Acties
  • Social media

Soms heb je ons zelf toestemming gegeven om je gegevens te gebruiken, zoals wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief. Dit houden we netjes bij.

Theejoy verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@theejoy.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Persoonsgegevens die wij verwerken:

Voor- en achternaam
Bedrijfsnaam en afdeling (indien van toepassing)
Geslacht
Adresgegevens
Telefoonnummer
E-mailadres
IP-adres
Gegevens over jouw activiteiten op onze website
Bankrekeningnummer

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Jouw persoonsgegevens kunnen door ons worden gebruikt om je te informeren over relevante producten en diensten van theejoy. Indien je hier bezwaar tegen hebt of wanneer je gegevens wil opvragen, corrigeren of verwijderen, dan kun je contact met ons opnemen via info@theejoy.nl

Afmelden voor de nieuwsbrief kan eenvoudig door te klikken op de afmeldlink die onderaan iedere digitale nieuwsbrief staat.

Ook heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand (Excell) naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

Wie heeft toegang tot jouw gegevens?

Theejoy kan je persoonlijke gegevens delen met externe dienstenleveranciers of tussenpersonen die namens theejoy bepaalde verwerkingsactiviteiten uitvoeren. Theejoy verwacht van deze dienstenleveranciers dat zij jouw persoonlijke gegevens zorgvuldig beschermen.

Het betreft dan deze partijen: bezorgpartners en verzendservices (Myparcel, PostNL), betaalpartners, IT-dienstverleners (Acumulus, Mijnwebwinkel), Kikeys, Google en Mailchimp.

Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding . Met Mijnwebwinkel is door Theejoy een verwerkersovereenkomst gesloten.

Daarnaast kunnen je persoonsgegevens gedeeld worden met derden indien we daartoe verplicht zijn op basis van de wet of een rechterlijke uitspraak. We verkopen jouw gegevens nooit aan derden

Hoe lang bewaren we jouw gegevens?

Theejoy bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Onze bewaartermijn(en) zijn gelijk aan de wettelijke bewaartermijnen.  Wij zijn het belastingtechnisch verplicht om details van iedere aankoop zeven jaar te bewaren.

Indien je je hebt ingeschreven voor onze nieuwsbrief kun je je op elk moment uitschrijven door te klikken op de uitschrijflink die je in elke digitale nieuwsbrief vindt.

Gebruik openbare bijdragen

Wanneer je een reactie achter laat op (één van) onze social media of wanneer je een evaluatie invult op onze website, of een andere openbare website, dan kunnen wij deze bijdrage ook ergens anders publiceren.

Websites van derden

Op de website en in de nieuwsbrieven van Theejoy kun je links aantreffen naar websites van derden. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd draagt Theejoy geen verantwoordelijkheid voor de omgang met jouw persoonsgegevens door deze derden. Lees hiervoor het privacy statement van de betreffende website.

Beveiliging persoonsgegevens

Theejoy neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@theejoy.nl 

Wanneer je niet tevreden bent over hoe Theejoy omgaat met jouw privacy kan je contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Op de website van theejoy wordt gebruik gemaakt van functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Deze cookies worden gebruikt voor de volgende doelen:

het zorgen dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden

het analyseren van het gebruik van onze website om onze website daarmee te kunnen verbeteren

het verzamelen van gegevens met betrekking tot bezoekgedrag om communicatie over onze diensten en producten te optimaliseren en speciale aanbiedingen te doen

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je geinformeerd dat bij het bezoeken van onze site je toestemming verleend voor het plaatsen ervan.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Contactgegevens

Heb je vragen over het gebruik van je persoonsgegevens door Theejoy, neem dan contact op via info@theejoy.nl

Theejoy
Burgemeester Suijsstraat 36
5037 MD Tilburg
Tel: 06 14 21 41 98
E-mail: info@theejoy.nl
KvK-nummer: 58348115

Deze Privacy- en Cookieverklaring is voor het eerst gepubliceerd op 18 mei 2018. Theejoy behoudt zich het recht voor om deze Privacy- en Cookieverklaring te wijzigen. Wijzigingen zullen bekend worden gemaakt via deze pagina.

© 2013 - 2018 theejoy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website gebruikt cookies. Door je bezoek ga je akkoord met plaatsing van deze cookies Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.